Χαμάμ

Interacqua

... μία μοναδική

αισθησιακή εμπειρία...

ΧΑΜΑΜ

Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !


Για πολλά χρόνια, ρωτάμε τους πελάτες μας, γιατί επέλεξαν το χαμάμ. Το μεγαλύτερο ποσοστό, λέει ¨Για μια μικρή πολυτέλεια, στο σπίτι¨. Το χαμάμ, είναι ο πιο απλός τρόπος για να μετατρέψετε ένα κοινό μπάνιο σε ένα πολυτελές κέντρο φροντίδας. Αλλά μήπως είναι πολύπλοκο? Όχι, καθόλου!

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?

Όταν βράζει το νερό, προκαλείται η εξάτμιση του, κοινώς ο ατμός. Ο ατμός στην καθαρή μορφή του, είναι αόρατος, αλλά όταν αρχίζει να αναμιγνύεται με ψυχρό αέρα αρχίζει να συμπυκνώνεται και παίρνει τη μορφή που είναι γνωστή σε όλους μας.
Γεμίζοντας έναν χώρο με ατμό, αυξάνουμε ταυτόχρονα τη θερμοκρασία και την υγρασία. Αυτή η υγρασία είναι το κλειδί για την αυξανόμενη ζέστη που νιώθουμε, αν και η θερμοκρασία μένει σταθερή. Γι ‘ αυτό τον λόγο, σε ένα χαμάμ νιώθετε να ζεσταίνεστε στους 40oC, ενώ στην σάουνα η θερμοκρασία πρέπει να φτάσει  70-80oC για να αισθανθείτε ζέστη

Το χαμάμ είναι μία πολυτέλεια η οποία ξεκινάει, αιώνες πριν, και την απολάμβαναν οι αρχαίοι Έλληνες και μετέπειτα οι Ρωμαίοι, οι οποίοι κατασκεύαζαν τα «Δωμάτια εφίδρωσης» στην συνεχώς αυξανόμενη αυτοκρατορία τους. Οι Τούρκοι, συνεχίζουν έως και σήμερα να το απολαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο στα δημόσια «Χαμάμ» τους, καθώς επίσης και οι Ρώσοι στα «Μπάνια» τους. Σε όλο τον κόσμο πολλοί από  μας έχουμε δοκιμάσει χαμάμ στο γυμναστήριό μας ή σε ένα κέντρο ψυχικής και σωματικής υγείας.


Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες για τα οφέλη των θεραπειών με ζέστη, όπως με σάουνα ή χαμάμ, και είχαν ως αποτέλεσμα την ανακούφιση πολλών μορφών δύσπνοιας, πόνων των αρθρώσεων και των μυϊκών ανωμαλιών.

Σίγουρα όμως, ωφελεί στην χαλάρωση μυαλού και σώματος, την εξάλειψη του άγχους και την καθαριότητα του δέρματος.   

Οι μηχανικοί της Interacqua θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσουμε και να κτίσουμε μαζί, το δικό σας ατμόλουτρο, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

   
Εσείς απλά ζήστε...

τη μεθυστική ατμόσφαιρα ενός χαμάμ!!

 

Επισκεφτείτε το site της Helo®  : http://www.helosaunas.com

ΧΑΜΑΜ

  Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις δείτε το: photo gallery

Interacqua

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  Αγίου Βασιλείου 81 & Φιλιατρών 14
  Άγιος Δημήτριος, ΤΚ.17343

 • EMAIL

  info@interacqua.gr

 • ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  210 97.07.164

 • ΦΑΞ

  210 97.33.643

Facebook

interaqua facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Interacqua. Copyright, all rights reserved, Web site & Seo promotion by Galaxynet. Galaxynet since 1995 - 2019.

Search