Μελέτη | Εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού

Interacqua

Συστήματα επεξεργασίας νερού

Το έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της Interacqua, μαζί σας, ΜΕΛΕΤΑ - ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ - ΥΛΟΠΟΙΕΙ, κερδοφόρες λύσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. 

Στην πολύχρονη παρουσία της η Interacqua, έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες μονάδες επεξεργασίας νερού σε                                    

 • Βιομηχανίες
 • Ξενοδοχεία
 • Τεχνικές εταιρίες
 • Ιχθυοκαλλιέργειες 
 • Ιδιώτες - κατοικίες
 • Δήμοι - Κοινότητες
 • Ευρύτερο δημόσιο τομέα
 • Εμφιαλωτήρια νερού 

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Αυτόματα συστήματα αποσκλήρυνσης, μονά, δίδυμα   για οποαδήποτε εφαρμογή και παροχή νερού,  με χρονικό ή ογκομετρικό προγραμματισμό αναγέννησης, κατάλληλα για βιομηχανική ή οικιακή χρήση.

ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ

Φίλτρα χειροκίνητα ή αυτόματα σε όλα τα μεγέθη και υλικά κατασκευής. Φίλτρα άμμου, ενεργού άνθρακα, φίλτρα αποσιδήρωσης και απομαγγανίωσης.  Φίλτρα αιωρημάτων (σακούλας και φυσιγγίων), ταχυδιϋλιστήρια, φίλτρα μικροβίων.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Για την εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών και βακτηριδίων:

- Αυτόματοι χλωριωτές

- Συσκευές υπεριώδους ακτινοβολίας (UV)

- Μονάδες παραγωγής όζοντος

ΑΠΙΟΝΙΣΜΟΣ

Μονάδες για παραγωγή νερού με χαμηλή αγωγιμότητα.  Αυτόματα συγκροτήματα απιονιστών, διπλής κλίνης (κατιόντων - ανιόντων) που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις παροχής και ποιότητας νερού.  Αυτόματοι ή χειροκίνητοι απιονιστές μικτής κλίνης.

ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ

Πλήρως αυτοματοποιημένες μονάδες αφαλάτωσης υφάλμυρου ή θαλασσινού νερού για παραγωγή πόσιμου ή νερού κατάλληλου για βιομηχανική ή οικιακή χρήση.   Επίσης, χρησιμοποιούνται για την παραγωγή νερού υψηλών προδιαγραφών για ειδικές εφαρμογές.

Επίσης, η Interacqua διαθέτει ιοντοεναλλακτικές ρητίνες, ενεργό άνθρακα, χαλαζιακή άμμο, διαλύμματα και τεστ ρύθμισης του pH - Cl - Redox με τα αντίστοιχα όργανα μέτρησης του νερού. 

  Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις επισκεφθείτε το: photo gallery 

Ευχαριστούμε όλο το team, για την υπέροχη οργάνωση του γάμο μας! Θα μας μείνει αξέχαστη η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Από που να πρωτοξεκινήσω...από τον φοβέρο DJ Βασίλη; Από τον εκπληκτικό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια του γλεντιού; Για τις κόρνες, τους καπνούς και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάξατε; Για όσους έχουν ακόμα επιφυλάξεις, σας συστήνω ένα ραντεβού να γνωρίσετε τα παιδιά από κοντά και αμέσως θα καταλάβετε ότι έχετε βρεθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους!

- Chris Zioviris

- Chris Zioviris

Παιδιά σας ευχαριστούμε για τη τέλεια δουλειά που κάνατε στο γάμο μας! Επαγγελματίες απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ανεβάσατε το κέφι, στήσατε απίθανο φωτισμό στο κέντρο και μας εκπλήξατε ευχάριστα με τα μίνι μπόνους που φέρατε( κόρνες, καπνούς κλπ). Ο dj Βασίλης εξαιρετικός, κατάλαβε απο το ραντεβού που κάναμε πως θέλουμε να κινηθεί και τι μας αρέσει να ακούμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!

- Maria Malifatouratzi

- Maria Malifatouratzi

Παιδιά ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, την οργάνωση σας, τις εκπλήξεις που μας κάνατε, θα μας μείνει αξέχαστη η βραδια του γάμου μας !!! μαζί με την Joanna Kovatsi σας ευχόμαστε τα καλύτερα !!! Mystique η καλύτερη ομάδα, επαγγελματίες τα καλύτερα παιδιά !!!!

- Theodosis Palaiokaritis

- Theodosis Palaiokaritis

Οι καλύτεροι για γλέντι μέχρι την ανατολή του ηλίου.

- Stella Gavala Kydonaki

- Stella Gavala Kydonaki

Υπέροχη η δουλειά σας παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την εξαιρετική βραδιά που μας χαρίσατε στον γαμο μας. Εις το επανιδείν.

- Roz Simadoura

- Roz Simadoura

Οι καλύτεροι και επαγγελματίες στην δουλειά τους!!! Μπραβο παιδιά!!! Ευχαριστούμε που κάνετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, ακόμα καλύτερη!!!!
Συνεχίστε έτσι!!!!

- Vicky Mpelesi

- Vicky Mpelesi

Interacqua

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  Αγίου Βασιλείου 81 & Φιλιατρών 14
  Άγιος Δημήτριος, ΤΚ.17343

 • EMAIL

  info@interacqua.gr

 • ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  210 97.07.164

 • ΦΑΞ

  210 97.33.643

Facebook

interaqua facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Interacqua. Copyright, all rights reserved, Web site & Seo promotion by Galaxynet. Galaxynet since 1995 - 2019.

Search